Garanție și returnare produs

GARANTIE SI RETURNARE PRODUS

Garantie Produs

Orice solicitare a clientului de inlocuire a produselor achizitionate de pe site-ul www.cutiidepizza.ro va fi analizata si solutionata de catre specialistii KOSAPRINT DESIGN.

Solicitarea poate fi plasata la adresa de e-mail: office@cutiidepizza.ro sau prinformularul Contact

Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul la distanta, conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.  

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator; produsele pot fi inlocuite cu altele echivalente valoric, la solicitarea clientului daca se doreste acest lucru.

Conditii de returnare

Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului (oricare ar fi motivul invocat de acesta), KOSAPRINT DESIGN ofera posibilitatea clientilor de a-l returna.

Existe trei alternative in acest sens:

  • schimbarea produsului cu un altul similar saudiferit;
  • pastrarea contravaloriia cestuia in contul de utilizator pentru a-i putea folosi la o viitoare comanda

Important: Produsul trebuie returnat in starea in care a fost primit de catre client

Vom retine din valoarea lor costul transportului, a expedierii si returului, in cazul in care returul nu este achitat de client si este suportat de KOSAPRINT DESIGN.

Produsele personalizate nu se pot returna decat daca nu corespund calitativ si cantitativ conform conditiilor contractuale.

Modalitati de returnare 

Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care va suporta in mod direct pretul transportului, in functie de preturile practicate de operatorul ales.  

Adresa la care pot fi expediate coletele

Strada Spitalului, Nr. 17/A, Vlăhița, jud.Harghita

Suntem deschisi sa rezolvam orice fel de situatie pe cale amiabila.

Pentru reclamatii, va rugamsa ne contactati telefonic:0755-046.786 sau pe e-mail: office@cutiidepizza.ro

Eventualele litigii care nu pot fi rezolvate pe cale amiabila vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti teritoriale competente.

Returnarea contravalorii produsului: 

Returnarea contravalorii produsului se va face de catre KOSAPRINT DESIGN, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, prin una dintre urmatoarele optiuni: 

  • Virament bancar: din contul vanzatorului in contul clientului (banii ajung in aproximativ 24 ore de la procesarea platii) 
  • Refund pe cardul prin care a fost efectuata plata (doar pentru comenzile platite cu cardul)
  • Orice alta metoda de plata folosita de catre client la tranzactia intiala 

Temeiul legal (conform legislatiei nationale in vigoare)  

Clientul are dreptul de a se retrage unilateral contractul la distanta, conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.  

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.  

Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept, incepe sa curga de la data primirii lor de catre consumator, conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (2). 

La exercitarea dreptului de retragere unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.  

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. 

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” (O.U.G. 34/2014, art. 11 (1, 2)) 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit).  

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face de catre firma KOSAPRINT DESIGN in cel mult 14 de zile de la primirea returului. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, KOSAPRINT DESIGN isi rezerva dreptul de solicita o taxa pentru readucerea acestuia la stadiul initial (daca este posibil) sau, dupa caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produsului (calcularea sumei aferente acestei taxe se va face in raport cu pretul mediu al pietei practicat pentru comercializarea aceluiasi produs uzat). 

La solicitarea clientului, acelasi produs poate fi reexpediat, pe cheltuiala acestuia. 

Aceasta clauza se aplica, conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site, folosind tehnicile de comunicare la distanta si aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014 art. 2. 

Important: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. 

KOSAPRINT DESIGN refuza returnarea in cazul utilizarii produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura.

Model de retragere sugerat de TRUSTED.ro, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi  completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Stimati consumatori, prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

– Catre [aici se introduce numele, adresa poştala şi, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:
– Va informez/ Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (*)/prestarea urmatoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului  (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

– Data

(*) A se elimina mentiunea inutila, dup acaz.

Informatii importante oferite de TRUSTED.ro despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind  drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Informatii pentru consumatori 

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14  zile incepand:

– de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material) sau 
– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)
sau 
– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui  contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda şi livrate separat)
sau 
– de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)
sau 
– de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poşta, fax sau e-mail.